Pomysł na doskonałe śniadanie!

Czy wiesz, że...

Makrela należy do najbardziej popularnych ryb, po które sięgają Polacy. 

 

Pasta jajeczna z makrelą


- 3 jajka,

- 1 makrela,

- 1 jabłko,

- szczypiorek,

- majonez.

 


Przygotowanie:

Ugotowane na twardo jajka pokroić w drobną kostkę. Następnie zetrzeć do nich jabłko używając tarki z drobnymi oczkami. Kawałki makreli rozdrobnić na osobnym talerzu.

 

Pozbawioną ości, dobrze rozdrobnioną makrelę wymieszać z  do pozostałymi składnikami. Na koniec dodać majonezu i dobrze wymieszać. Pastę podawać ze świeżym pieczywem posypując  świeżym szczypiorkiem.

 

fb  youtube mail

 

 

DANE FIRMY:

 

adres

 

mail

e-mail:

usmiechnijsiepolsko@wp.pl

telefon

telefon:

+ 48 536-960-440